lunes, mayo 06, 2013

VII Biennal de Ceràmica del Vendrell 2013

 

 

Termini d'inscripcions per a la VII Biennal de Ceràmica del Vendrell: 14 de juny de 2013

 

Plazo de inscripciones para la VII Bienal de Cerámica del Vendrell: 14 de junio de 2013       

 

Registration period for the Seventh Biennial Ceramics Vendrell: 14th June 2013

 

Data limite d'inscription pour la VII Biennale de la Céramique du Vendrell : 14 juin 2013

    

 

Butlleta/ ficha / form / fiche: http://www.elvendrell.net/component/chronocontact/?chronoformname=cceramica

 Bases / rules / conditions: http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/cultura/actes-culturals/biennal-de-ceramica.html

 

       

 

La Rambla, 24

43700 El Vendrell

Tel. 977 66 56 84

ceramica@elvendrell.net

 

 


AVÍS LEGAL:
La present comunicació i els annexos tenen com a destinatari la persona a la qual va dirigit el correu; per tant, si ho rebeu per error, haureu de notificar-ho al remitent i eliminar-ho del vostre sistema. No es pot utilitzar aquesta informació ni totalment ni parcialment per a cap finalitat, ja que pot contenir informació confidencial o protegida legalment. En cas que el destinatari no consentís la utilització del correu electrònic, ens ho haureu de fer saber immediatament.

Totes les dades facilitades per correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat, d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Us informem que podeu exercir el vostre dret d'accés, rectificació i cancelació enviant un correu electrònic a l'adreça de l'encapçalament o presentant un escrit al mateix Ajuntament del Vendrell. Mitjançant la tramesa d'un missatge de correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment per al tractament automatitzat de les dades que s'hi inclouen, les quals no seran cedides a tercers.

AVISO LEGAL:
La presente comunicación y sus anexos tienen como destinatario la persona a la que va dirigida el correo, por lo que, si usted lo recibe por error, debe notificarlo al remitente y eliminarlo de su sistema. No se puede utilizar esta información ni total ni parcialmente para ningún fin, ya que el contenido puede tener información confidencial o protegida legalmente. En el caso de que el destinatario no consintiera la utilización del correo electrónico, deberá ponerlo en nuestro conocimiento inmediatamente.

Todos los datos facilitados a través del correo electrónico serán tratados con estricta confidencialidad, de acuerdo con la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre. Le informamos que puede ejercer su derecho de acceso, rectificación y cancelación enviando un correo electrónico a la dirección del encabezamiento o presentando un escrito en el mismo Ayuntamiento de El Vendrell. Mediante el envío de un mensaje de correo electrónico, el remitente da su consentimiento al tratamiento automatizado de los datos que se incluyen, los cuales no serán cedidos a terceros.

 

No hay comentarios: